Spektakelmusical 40-45: relance vanaf 3/11/20 (no vip)

Startdatum: zondag 07 oktober 2018

Einddatum: woensdag 01 december 2021

Locatie: Puurs, Rijksweg 85-89

Prijs: €135 pp tem €210 pp - €286 pp (ex btw)

Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs heropent vanaf
3 november 2020 zijn deuren!

 

Minder toeschouwers op de tribune maar even spectaculaire voorstelling

 

Na een gedwongen pauze van acht maanden is Studio 100 bijzonder verheugd om te kunnen aankondigen dat er vanaf 3 november 2020 opnieuw spektakel-musicals opgevoerd zullen worden in het Pop-Up Theater in Puurs. De voorstellingen zullen gespeeld worden voor een beperkter publiek en hoewel spelen in deze speciale tijden zowel op als naast de bühne heel wat voorzorgsmaatregelen vereist, werd aan het artistieke concept en de kwaliteit van de voorstellingen niet geraakt. Begin oktober starten de repetities voor cast & crew, en die hebben er alvast erg veel zin in!

 

In eerste instantie wordt de voorstelling 40-45 hervat, de reprise van de musical Daens volgt later. Mensen die al een ticket hebben voor één van beide voorstellingen zullen via mail door Studio 100 gecontacteerd worden. Gezien het grote aantal verkochte tickets is het onmogelijk om alle tickethouders onmiddellijk te verplaatsen maar iedereen zal opnieuw uitgenodigd worden in de komende maanden. Het “herplaatsen” van het publiek is immers een echt huzarenstukje.

 

Veiligheid

De heropening gaat gepaard met de nodige aandacht voor de veiligheid. Studio 100 kreeg immers een goedkeuring op zijn aanvraag omdat het doorgedreven maatregelen neemt om de veiligheid van het publiek, de cast en alle medewerkers te garanderen. Zo zullen de bezoekers in acht verschillende publieksstromen van 150 mensen ontvangen worden. Daartoe werd een speciaal circulatieplan op de site in Puurs ontwikkeld waarbij er aparte in- en uitgangen zullen zijn. Deze groepen zullen elk op een afzonderlijke tribune plaatsnemen en tussen de bubbels wordt op de tribune een vrije stoel gelaten. Daarnaast zal ook het dragen van een mondmasker en het ontsmetten van de handen voor iedere bezoeker verplicht zijn. Na afloop van elke voorstelling wordt de site ook grondig ontsmet.

 

 

Hoofdrolspelers Jelle Cleymans en Jonas Van Geel  laten in dit filmpje zien hoe de toeschouwers op een veilige manier zullen ontvangen worden in het Pop-Up Theater

 

“Een adembenemend spektakel vol heftige emoties en verbluffende decors. Dat is ‘40-45’, de nieuwste musical van Studio 100 die voorganger ‘14-18’ doet verbleken. Bekend Vlaanderen was op de wereldpremière dan ook sprakeloos. “Dit is van ongeziene wereldklasse.”, aldus HLN. (klik hier voor het volledig artikel )

Antwerpen, net na de eerste wereldoorlog, Staf en Louis Segers worden met een jaar verschil geboren. Ze groeien op in een warm nest. De broers worden hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken. Tot het onvermijdelijke gebeurt: de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in elke huiskamer, in elk gezin. Ook in het gezin van Staf en Louis,…

 

‘Nog mooier, nog spectaculairder, nog succesvoller’, zo leidde Gert Verhulst de première van ‘40-45’ in. Een producent die speciaal voor een musicalreeks een pop-uptheater van 70 op 100 meter bouwt en erg risicovol innoveert, mag in superlatieven spreken; aldus De Standaard. (klik hier voor het volledig artikel )

 

Locatie

De musical 40-45 wordt opgevoerd in het Pop-Up theater van Studio 100, in de bedrijvenzone op het Schoonmansveld in Puurs. Net naast de A12 en N16.  Dit zorgt niet alleen voor een centrale ligging in Vlaanderen, maar ook voor een gemakkelijke bereikbaarheid en veel parkeermogelijkheden.

Op het programma


Tickets (zonder vip) (incl.6% btw):

 • Luxeplaatsen*: €94,95
 • Cat.1                 : €69,95
 • Cat.2                 : €59,95
 • Cat.3                 : €49,95
 • *dit zijn de beste plaatsen in de zaal. Bovendien wordt u getrakteerd op een drankje na de voorstelling en krijgt u per 2 tickets een gratis programmaboek.

Prijzen onder voorbehoud en inclusief 6% btw. Bovenstaande prijzen zijn weekendprijzen. Er is een korting van €5 op de voorstellingen tijdens de week.

Vraag ook naar de groepskortingen !

 

Formule CHEFS CLUB @ €286pp (excl btw):

Deze formule dient naar inhoud nog definitief bevestigd te worden

 • een ultra vip parkeerplaats (overdekt) vlak aan de Chefs Club (parking B) (per 2pers)
 • ontvangst en vestiaire in de Chefs lounge (adembenemend decor jaren ’40)
 • aperitief met champagne, gins,… en 2 hapjes in de exclusieve lounge
 • Seated 3-gangen diner met aangepaste wijnen en waters  (tafels vanaf 2 personen mogelijk):
 • u wordt vlak voor start van de show als allerlaatste toeschouwers naar uw luxeplaatsen gebracht, via een aparte toegang naar de zaal + fotoboek
 • na het spektakel komt u opnieuw naar de Chefs Club, om na te genieten met een lekkere borrel, champagne of andere; EN in het gezelschap van een aantal acteurs.
 • 100% vip-treatment van begin tot het einde

 

Onze VIP Packages


COVID-19 alert : tot nader order zullen de voorstellingen van 40-45 vanaf 3/11/20 opnieuw opstarten ZONDER VIP, daarvoor zal het wachten zijn tot 2021.

Formule Vip Receptie @ €135pp of €160pp (ex btw):
– 1 ticket van Categorie 1 of Luxeplaats
– 1 gepersonaliseerde uitnodiging
– 1 VIP-parking B overdekt (per 2pers) en VIP-onthaal door hostessen
– Vestiaire
– Ontvangst en begeleiding door onze hostessen naar een gereserveerde VIP-ruimte
– VIP-receptie gedurende 1,5 uur met koude en warme hapjes voor de voorstelling
– 1 uur open bar na de voorstelling

 

Formule Vip Walking Dinner @ €185pp of €210pp (ex btw):
– 1 ticket van Categorie 1 of Luxeplaats
– 1 gepersonaliseerde uitnodiging
– 1 VIP-parking B overdekt (per 2 pers) en VIP-onthaal door hostessen
– Vestiaire
– Ontvangst en begeleiding door onze hostessen naar een gereserveerde en voor u gepersonaliseerde VIP-ruimte
– Welkomstaperitief
– Walking dinner gedurende 2 uur  voor de voorstelling
– 1 uur open bar na de voorstelling

 

Bovenstaande arrangementen zijn te reserveren bij voorkeur vanaf 20 personen, behalve de Churchill Club,deze kan al vanaf 2 personen . Vanaf 100 personen, kunnen we en voorstel op maat uitwerken. Voor voorstellingen tijdens het weekend voorzien we een toeslag van €5pp op de arrangementen. De meegedeelde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Timing Vip Walking dinner voor voorstelling v 20h30:

18h30: parking B (overdekt) en ontvangst vipbalie in foyer Pop-Up theater; vipruimte is geopend
20h30: start voorstelling 40-45 (er is geen pauze voorzien)
22h: einde voorstelling, open bar in uw vipruimte
23h: einde van de vipavond