Startdatum: vrijdag 15 maart 2019
Einddatum: zondag 17 maart 2019
Locatie: Eskimofabriek, Gent
Prijs: €1750/ 10 personen TBC (prijzen v 2018)
Fourchette is een gastronomisch concept om mmm tegen te zeggen: jonge wolven zoals Michael Vrijmoed
(Vrijmoed), Sam D’Huyvetter (blvd.) en Joost Arijs (Joost Arijs) brengen in het weekend van22 tem 24 maart 2019 twee culinaire topteams (elke team met 5 chefs) samen in de Gentse Eskimofabriek.
Beide teams stellen een uniek 5-gangenmenu samen.
Elk gerecht komt uit de koker (en de pan) van weer een andere topchef. Op vrijdag en zaterdagavond en zondagmiddag schuiven telkens 600 fervente food fans aan tafel, fourchette in de aanslag.
Fourchette vindt plaats in de Gentse Eskimofabriek, waar we voor de VIPS een parkingplaats vlak bij de ingang voorzien per 2 personen. Een aparte, met veel smaak ingerichte vipruimte biedt plaats aan slechts 150 personen (15 tafels van 10 pers.).
Het grootste verschil als vip is dat u het 5-gangen menu aan tafel bediend krijgt onder leiding van niemand minder dan DE maître Thomas Schmidt (ex Hof Van Cleve en nu Blvd). Niet alleen in maar ook rond uw bord zorgen we voor de hoogste kwaliteit !
De Chefs komen met plezier langs aan uw tafel !
De troeven als vip tijdens FOURCHETTE ?
Fourchette opent zijn deuren:
Viptafel per 10 personen @ €1750 / tafel ex btw (prijzen 2017 dienen voor 2018 nog bevestigd te w)