Dinner in the Sky 2021 – Antwerpen

Startdatum: maandag 31 mei 2021

Einddatum: zondag 06 juni 2021

Locatie: Waagnatie - Bocadero

Prijs: 385€ pp of €375 bij exclusiviteit

New concept sinds 2020: 1 platform van telkens 8 tafels voor 4 personen

 

Waarom Dinner in the Sky bezoeken met uw klanten?

 

  • Reserveer uw eigen privétafel vanaf 4 personen
  • Combineer twee of meerdere privétafels, exclusief voor uw genodigden.
  • Een verhoogde capaciteit. Het vernieuwde platform kan tot 32 personen verwelkomen
  • Een beter contact met uw tafelgenoten voor een fantastische avond met ondergaande zon
  • Een veilige corona-proof opstelling die kan rekenen op een groen label van het “Event Risk Model” van de overheid
  • Een indrukwekkende lijst van Michelin sterrenchefs
  • Een unieke ervaring op 50m hoogte
  • Beschut tegen regen en wind dankzij een vernuftige overkapping

De organisatoren van Dinner in the Sky zoeken het dit keer ook weer in Antwerpen, aan de Waagnatie. Een sterrenchef bereidt op een platform tegelijkertijd een gastronomisch viergangendiner en bedient de 32 genodigden persoonlijk.

 

 

 

Dit is het meest surrealistische gastronomisch evenement van Antwerpen en op 50m hoogte, want Dinner in the Sky scheert dezelfde hoge toppen in nu al 60 landen.

 

 

In 2021 staat DINNER IN THE SKY naast Brussel, opnieuw in Antwerpen, en op een geheime locatie in Limburg, tijdens volgende periodes:

ANTWERPEN:  maandag 31 mei – zondag 6 juni

Capaciteit: 32 personen

BRUSSEL maandag 14 juni – zondag 27 juni

Capaciteit: 64 personen

LIMBURG maandag 6 september – zondag 12 september

Capaciteit: 32 personen

Op het programma


Lunch Welcome: 11h30  – Take off: 12h30

Dinner 1 Welcome: 18h00  – Take off: 19h00

Dinner 2 Welcome: 20h30  – Take off: 21h30

 

 

 

Onze VIP Packages


1 platform : 8 tafels van 4 personen : 385€pp ex btw 

Indien exclusiviteit van het platform : €375 pp ex btw; en dus max 32 personen per timeslot

Uw (exclusief) event houdt in:

  • Viplounge (op de begane grond) voor welkom van uw genodigden
  • 8 tafels van 4 personen ; max. 32 personen
  • Champagne aperitief Laurent-Perrier (1h op de begane grond)
  • Gastronomisch 4-gangen diner bereid door een SterrenChef
  • U krijgt prioritaire keuze in selectie van de Chef
  • Aangepaste wijnen bij het 4g-menu
  • Koffie en afterdrink in uw private Viplounge (begane grond)
  • Gepersonaliseerd menu met uw bedrijfslogo
  • Projectie van uw logo op de omliggende gebouwen

Extra Info