Carcasse* – Me(a)t Dierendonck’s passion

Startdatum: donderdag 01 februari 2018

Einddatum: donderdag 26 december 2019

Locatie: Sint-Idesbald, Koksijde, West-Vlaanderen

Prijs: €175pp ex btw

Waar het vlees de slagerij verliet, krijgt het nu een plek op tafel in Carcasse.

Hendrik Dierendonck,is de meest gekende slager uit België . Zijn specialiteit, namelijk gerijpt vlees, wordt door menig kenner gegeerd, en vele Sterrenchefs hebben vlees van Dierendonck op het menu staan !!

Op 7 juni verschijnt zijn tweede boek uit.

In Carcasse werkt Hendrik Dierendonck net zoals in de beenhouwerij, van kop tot staart.

Niets gaat verloren.

Het restaurant en de slagerij zijn met elkaar verbonden, nooit was de weg tussen beide zo kort.

Dierendonck verkoopt niet zomaar vlees. Het is vlees met een verhaal, dat we willen delen met uw gasten in Carcasse.

Waar komt het vandaan, hoe werd het gekweekt en gevoed?

Net zoals in de slagerij draait alles in Carcasse rond ambacht, terroir en passie.

En die passie willen we tijdens een exclusieve avond voor uw gasten in aanwezigheid van Hendrik Dierendonck delen.

Op het programma


Wij verwelkomen de gasten in ons restaurant met een glaasje champagne en verschillende soorten huisgemaakte charcuterie, mooi geserveerd.

Na een hartelijk ontvangst gaan wij over tot een demo door Hendrik (of 1 van zijn meesterslagers) waarbij hij oa rund zal ontbenen om later te serveren aan de gasten.

Tijd dan om zelf aan tafel te gaan en samen met uw gasten te genieten van een meat-tasting-menu in Carcasse*. (14/20 in Gault&Millau en sinds nov 2017 zijn 1ste Michelin Ster)

Uw gasten zullen drie soorten rund proeven met de gerenommeerde sidedishes.

 

Onze VIP Packages


“Full Carcasse Experience ” @ €175pp (ex btw);
als basis om uw avond verder op maat uit te werken.

  • ontvangst met champagne en huisgemaakte charcuterie
  • demonstratie door Hendrik Dierendonck
  • 4 starters to share
  • tasting van 3 terroir/gerijpte stukken vlees
  • heerlijke side dishes
  • aangepaste wijnen, softdrinks en koffie

 

Extra geschenken

  • – Carcasse Boek : €33 (ex btw)
  • – Surprise bag : €49 (ex btw)

 

* Laat uw vipgasten niet naar huis gaan zonder een origineel Carcasse-aandenken.

Extra Info


Enkel op donderdag en volgens beschikbaarheid van Hendrik Dierendonck of 1 van zijn meesterslagers.

(minimum 20 personen – maximum 38 personen voor een exclusieve avond)